Husa iPhone 11 Ringke Fusion X – Camo Black

-7%

Husa iPhone 11 Ringke Fusion X – Camo Black

85.00lei 79.00lei

 

Husa de protectie Ringke Fusion X pentru iPhone 11, protectie contra socurilor certificata standard militar MIL-STD 810G – 516.6. Usoara si subtire tip BUMPER, cu margini din TPU moale si spate din policarbonat dur perfect transparent.

 

Availability: 2 în stoc SKU: HI0149 Categorii: ,

Husa de protectie Ringke Fusion X pentru iPhone 11

Husa de protectie Ringke Fusion X pentru iPhone 11 este cea mai buna protectie pentru telefonul tau. Spatele husei este fabricat din policarbonat dur si perfect transparent, tratat special cu un strat anti-zgariere. Husa este tratata anti-static pentru a nu permite prafului sa adere. Transparenta husei face designul telefonului perfect vizibil, fara sa-i altereze aspectul special.

Husa de protectie Ringke Fusion X pentru iPhone 11 ofera protectie contra socurilor certificata in standard militar MIL-STD 810G – 516.6.

 

Husa Ringke Fusion X pentru iPhone 11 este prevazuta cu marginile putin inaltate, de asemenea in zona camerei husa este putin mai inalta pentru a preveni eventualul contact al display-ului sau al camerei foto cu suprafetele pe care telefonul este asezat. In acest fel sunt evitate eventualele zgarieturi ce pot aparea.

Husa Ringke Fusion X pentru iPhone 11 este prevazuta cu protectie contra prafului si impuritatilor ce pot intra in mufele si porturile telefonului. Capacele se potrivesc perfect in momentul in care sunt plasate in porturi.

Husa Ringke Fusion X pentru iPhone 11 are marginile fabricate din termopoliuretan, un material care asigura o pretoectie excelenta contra socurilor.

Butoanele husei Ringke Fusion X pentru iPhone 11 beneficiaza de tehnologia Active Touch ce imbunatateste timpul de raspuns al butoanelor telefonului. Datorita preciziei cu care husa este fabricata, accessul la toate functiile, butoanele si porturile telefonului este foarte facil.

Important! Va rugam ca inainte de utilizare sa indepartati foliile de pe spatele husei, atat din interior cat si din exterior.

 

You've just added this product to the cart: