Husa iPhone 12 MINI Ringke Air S – Pink Sand

-9%

Husa iPhone 12 MINI Ringke Air S – Pink Sand

65.00lei 59.00lei

 

Husa Ringke AIR S pentru iPhone 12 Mini este un bumper extrem de usor si subtire, ce protejeaza telefonul contra socurilor si zgarieturilor, fabricat din termopoliuretan premium ca sa mentina telefonul in siguranta.

 

Availability: 1 în stoc SKU: HI0174 Categorii: ,

Husa Ringke Air S pentru iPhone 12 Mini

USOARA CA AERUL

Husa Ringke Air S iPhone 12 Mini este un bumper conceput ca sa fie extrem de usor. Protejeaza lateralele si spatele telefonului contra uzurii zilnice, zgarieturi si socuri, fara sa adauge greutate sau sa-i mareasca dimensiunea.

Husa Ringke Air S iPhone 12 Mini este fabricata din termopoliuretan premium, pentru durabilitate maxima in timp si protectie excelenta a telefonului.

Husa Ringke Air S iPhone 12 Mini urmareste cu atentie conturul telefonului si se muleaza perfect pe forma acestuia.

ADERENTA EXCELENTA

Husa Ringke Air S iPhone 12 Mini este prima husa Ringke care combina greutatea extrem de redusa, flexibilitatea si transparenta termopoliuretanului cu nevoia de protectie, fara sa modifice aspectul telefonului.

Materialul din care este produsa Husa Ringke Air S iPhone 12 Mini are proprietati anti-alunecare, facand telefonul mai sigur in utilizare decat atunci cand nu se afla in husa.

Husa Ringke Air S iPhone 12 Mini beneficiaza de tehnologia Active Touch, asta ca folosirea butoanelor fizice ale telefonului este mult mai comoda.

 

You've just added this product to the cart: